Løn

Løn herunder indrapportering og afregning af A-skat, ferieregnskab m.v.

Løn

En af de vigtigste opgaver, for alle virksomheder med ansatte, er korrekt udbetaling af løn samt at lønnen udbetales til tiden. Disse faktorer er meget afgørende for, hvordan medarbejdere opfatter den virksomhed, de arbejder i. Hvis forkerte eller ligefrem manglende lønudbetalinger gentager sig, kan det gå hårdt ud over stemningen på arbejdspladsen. Det er derfor vigtigt med et godt system til at varetage lønnen, og som passer til den branche, virksomheden beskæftiger sig med. Dette gælder specielt hvis der er særlige overenskomster at forholde sig til.

Funktionærer eller timelønnede medarbejdere

Uanset om virksomheden består af funktionærer, timelønnede eller en kombination heraf, kan Smartness hjælpe med at køre lønnen. Vi har stor erfaring i de mest almindelige lønsystemer, og vi kan sørge for import direkte i lønsystemet, hvis virksomheden f.eks. benytter et time-registreringssystem for de ansatte. Vi kan også hjælpe med valg af både lønsystem og timeregistreringssystem.
Fra lønsystemet kan vi lave integration til regnskabssystemet, så lønnen automatisk overføres til klassekladden. Vi kan hjælpe med indrapportering og afregning af A-skat, lave ferieregnskab, afsteming m.v.

Administrator-adgang

Smartness har administrator-adgang til både DanlønDataløn og Zenegy. Det betyder, at vi let kan få adgang til jeres virksomhed og jeres ansatte. Vi kører det hele online, enten fra jeres lokation eller fra vores. Vi har herudover stort kendskab til Visma løn. Uanset om I er 2 eller 5000 ansatte, kan I trygt lægge hele lønadministrationen hos Smartness. 

Kontakt Smartness og hør om, hvordan vi kan hjælpe jer

INTERESSERET?

Kontakt os her eller på
tlf. 93 10 00 05