Integration af systemer

Smartness kan hjælpe dig med integration mellem dine systemer

Integration af systemer

Integration mellem virksomhedens systemer er vigtig, ikke mindst fra/til regnskabssystemet, idet regnskabssystemet som oftest er hovedsystemet. Når virksomheder arbejder med flere forskellige systemer, der ikke er integreret med hinanden, skal medarbejderne ofte ind i flere systemer for f.eks. at kunne svare på en kundehenvendelse, hvilket er tidskrævende og uhensigtsmæssigt.  Selve vedligeholdelsen af data i flere forskellige systemer er ligeledes tidskrævende, og det bevirker ofte, at der er nogle af systemerne, der ikke bliver vedligeholdt 100%. Skal man arbejde med data, er det afgørende med valid data. Smartness kan hjælpe dig med integration mellem dine systemer.

Unikke systemintegrationer til unikke virksomheder

Ingen firmaer er ens og alle har deres egne it-systemer og arbejdsgange. Vi har stor erfaring i de mest gængse ERP-systemer, og vi har stor erfaring i integration fra disse ERP-systemer til øvrige systemer som f.eks. webshop og e-handelsløsninger, timeregistreringssystemer, lønsystemer, CRM-systemer med videre.

Integration af systemer med API baserede løsninger

Såfremt der er API tilgængeligt i de systemer, der skal integreres, benytter vi denne løsning til sikker dataudveksling. Dette er gældende for flere ERP-systemer som f.eks. e-conomic. Læs mere om API tillægsmodul til e-conomic her 

Kontakt Smartness så vi kan hjælp jer med systemintegration.

Book os

Book os gratis til møde i 1 time, hvor vi sammen kan finde frem til, hvor vi kan hjælpe,
eller kontakt os på tlf. 93 10 00 05