Bogføring

Hjælp til bogføring og andre regnskabsfunktioner

Bogføringshjælp, hjælp til bogføring og andre regnskabsfunktioner

Smartness kan hjælpe med den daglige bogføring, vi kan hjælpe med månedsafstemning, momsafstemning, afregning af moms og A-skat, lønafregning m.v. Der er ingen opgaver, der er for små eller for store for os. Vi kan lette jeres arbejdsbyrde ved at varetage nogle af regnskabsfunktionerne, eller vi kan varetage dem alle. Vi arbejder enten på jeres adresse eller fra egen lokation.

Ud over de almindelige regnskabsfunktioner kan vi også hjælpe med automatisering på flere områder, så tiden på daglig bogføring kan nedsættes væsentligt.

Har din virksomhed stort behov for rapportering af nøgletal, kan vi også hjælpe med dette. Måske efterspørger din bestyrelse eller bankrådgiver større rapporter, som ikke umiddelbart kan trækkes fra regnskabssystemet, hvilket vi kan løse.

Erhvervsstyrelsen har udarbejdet en vejledning til bogføringsloven, som du kan læse om her

Kunde hos Smartness

Når du bliver kunde hos Smartness, har vi brug fordiverse adgange til din bank, e-boks, Skat, Lønsystem m.v. alt efter hvilke typer af opgaver, vi skal løse. Herunder finder du en guide til, hvordan du giver os adgang til Skat, e-boks og Danløn:

Sådan giver du dig selv og Smartness adgang til Skat – Klik her

Sådan giver du Smartness adgang til e-boks – Klik her

Sådan giver du Smartness adgang til Danløn – Klik her

 

Book os

Book os gratis til møde i 1 time, hvor vi sammen kan finde frem til, hvor vi kan hjælpe,
eller kontakt os på tlf. 93 10 00 05