Rådgivning

Rådgivning - Interim, økonomi, salg og marketing

Rådgivning – Interim, økonomi, salg og marketing

Regnskab

Vi har stor erfaring indenfor alle grene af regnskabsfunktionen, og vi har specielt fokus på rådgivning indenfor digitalisering, udvikling og rapportering i samspil med virksomhedens medarbejdere. Vi har konsulenter på CFO niveau og konsulenter på et mere operationelt niveau men fælles for dem alle er, at de har mere end 10 års erfaring indenfor regnskab. Vi kan stå for hele jeres økonomifunktion eller for dele heraf, hvor vi varetager opgaver indenfor bl.a. kreditor- og debitorbogholderi, løn og økonomistyring.

Rådgivning indenfor implementering og integration af systemer

Vi har varetaget implementering af nye systemer i en række virksomheder, herunder både ERP-systemer, CRM-systemer, Timeregistreringssystemer med videre. Herudover har vi erfarne konsulenter i integration af virksomhedens systemer, så data kun vedligeholdes et sted.

Online Salg og Marketing

Vores viden indenfor online salg og marketing spænder bredt, og vi har konsulenter indenfor bl.a. CRM, E-mail marketing, SEO, SoMe og Webdesign/Webshop-løsninger. Vi forstår betydningen af at være synlige på nettet, og vi elsker at arbejde med data, både til segmentering og videre tracking, der i sidste ende kan ses på bundlinjen. Vi kan yde rådgivning i strategiplanlægning, men vi kan også sørge for produktion og eksekvering af jeres kampagner. Vi kan producere hjemmesider i flot design med fokus på tidens trends, og vi kan lave webshopløsninger, så I hurtigt kan komme i gang med salg på nettet. Vi kan hjælpe jer med valg af CRM-system, og vi kan sikre, at systemet bliver dybt forankret i jeres organisation. Vi kan afholde seminarer og meget andet.

Se vores kontaktoplysninger her, eller benyt kontaktformularen længere nede.

Vi er specialister i

Visma Business
Navision
e-conomic
Dinero
Billy
SuperOffice
webCRM
WordPress
Danløn
Visma Løn
Dataløn

Vi er servicepartnere til e-conomic og har bl.a. gennemgået e-conomic certificeringskursus samt bestået certificeringstesten

Kontakt os her