Webshop

Online betaling

Webshop

Hvis du skal sælge varer på nettet, vil det klart være en fordel med en webshop. Her betaler man online sammen med købet. Ellers kan du risikere, at det efterfølgende kan være svært at få betaling, og du risikerer at skulle bruge unødig tid på at rykke penge hjem.

Indløsningsaftale

For at drive en online shop, skal du have en indløsningsaftale. Du kan søge om indløsningsaftale hos bl.a. Nets. Indløsningsaftalen findes i en udgave til Dankort og en udgave til udenlandske kort. Hos Nets kan du søge om begge indløsningsaftaler på en gang.

Krav

Man kan først søge om indløsningsaftalen, når webshoppen er klar, idet Nets bl.a. skal kontrollere, at alle nødvendige oplysninger er tilgængelige. Det er f.eks. oplysninger om, at det skal være synligt, hvilke betalingskort, webshoppen accepterer. At CVR-nr. skal fremgå tydeligt og hvilke forretningsbetingelser, herunder returret, der er samt flere andre oplysninger. Du kan se kravene fra Nets her.

Hvad koster det at drive en webshop?

Vær opmærksom på at en webshop ikke er helt gratis. Udover indløsningsaftalen til ca. kr. 1.000,- koster det normalt en fast pris i abonnemet pr. måned samt en pris pr. transaktion, der foretages i shoppen. Priserne varierer alt efter udbyder. Så ud over indløsningsaftalen skal der også laves en aftale med en betalings-leverandør som f.eks. DIBS.

Webshopløsninger

Der findes en del forskellige webshop-løsninger. Smartness kan designe din webshop i WordPress med et plugin, som hedder WooCommerce. Shoppen bygges op, som du ønsker den, og den har søgemaskineoptimering med i betragtning. Smartness kan rådgive dig i forhold til valg af økonomisystem og webshop-løsning. Herudover kan vi hjælpe dig med opbygning og produktion.

Kontakt os og hør mere