Søgemaskineoptimering (SEO)

Fra analyse af hjemmeside til linkbuilding

Søgemaskineoptimering (SEO)

Vi oplever desværre ofte, at nystartede og etablerede virksomheder bruger mange penge og ressourcer på at få produceret en professionel og avanceret hjemmeside, men i mange tilfælde tænkes SEO ikke med i løsningen. Men hvad kan man bruge den flotte hjemmeside til, hvis den ikke bliver fundet? Når Smartness producerer hjemmesider, tænker vi altid på søgemaskineoptimering, hvilket er nødvendigt. Vi tænker over menuer og undersider, tekster, beskrivelser m.v. så vi sikrer, at hjemmesiden kommer så godt fra start som overhovedet muligt.

Optimering af eksisternede hjemmeside

Vi laver en grundig analyse af jeres hjemmeside, baseret på en omfattende søgeordsanalyse, hvor vi kigger på meta tags, tekstindhold, tekstlængde, links, billeder m.v. Herudover analyserer og optimerer vi hastighed og øvrige tekniske faktorer. 

Rank analyse

I vores Rank analyse ser vi på, hvordan jeres hjemmeside ligger på forskellige søgeord. Vi kan ud fra jeres nuværende placeringer se, hvor det er værd at sætte ind, og vi kan løbende følge udviklingen af vores tiltag.

Søgemaskineoptimering ud fra konkurrentanalyse

Vi ser på jeres nærmeste konkurrenter og analyserer deres placeringer, søgeord m.v. så vi har et overblik over, hvor vi selv er svage, og hvordan vi kan optimere, så jeres hjemmeside får højere placeringer.

Linkbuilding

Vi lægger en plan for linkbuilding, så jeres website får flere backlinks og dermed højere placeringer i søgeresultaterne. Vi analyserer jeres konkurrenters backlinks, så vi kan se, om der er lette løsninger til backlinks, vi ikke umiddelbart selv havde tænkt på.

Ovenstående er eksempler på den måde, vi arbejder med søgemaskineoptimering på. Vi kan hjælpe i det videre forløb, så jeres hjemmeside bliver fundet på første side af Google på jeres vigtigste søgeord.

Kontakt os i dag for at høre mere om muligheder og priser.

INTERESSERET?

Kontakt os her eller på
tlf. 93 10 00 05

    Oprettelse af virksomhed

    Overvejer du at blive selvstændig? Gå til vores søster-side Firmaregistrering.dk og indtast dine oplysninger. Så sørger vi for at lave de nødvendige dokumenter og registrerer dit firma på virk.