Hjemmeside - webdesign

Webdesign med SEO for øje

Hjemmeside – Webdesign

En hjemmeside er som et digitalt visitkort og er yderst vigtig i kampen om kunder. En hjemmeside, der ikke er brugervenlig, som ikke fungerer på f.eks. telefonen eller som virker sjusket og uprofessionel, sender et rigtig dårligt signal. Og da langt størstedelen af alle forbrugere tjekker en virksomheds hjemmeside, inden de beslutter et eventuelt køb, er det indlysende, at hjemmesiden er nødt til at fremstå helt skarp. 

Hjemmeside i lækkert design

Vi kan hjælpe dig med webdesign, så du får en flot og professionel hjemmeside, udviklet i WordPress, som er et open source Content Management system (CMS-system), hvor du selv let vil kunne opdatere din side, når den først er lavet. Vi kan naturligvis også varetage alle fremtidige opdateringer, såfremt du måtte ønske dette. 

Alle vores hjemmeside designs er i topkvalitet med de nyeste features, og vi følger løbende med i den digitale udvikling, så vores hjemmesider både følger med på den tekniske side, men også så designet er aktuelt, brugervenligt og naturligvis tilpasset alle devices.

Vores hjemmeside designs er som nævnt udviklet i WordPress, som er et CMS-system, der er let at gå til, og der er mange plugins, som kan opgradere siden, så det er muligt f.eks. at oprette en webshop. Sammen med enestående design tilbyder vi mange forskellige features som nyheder, kontaktformular, blog-funktion, kundeudtalelser og meget andet ud fra dine specifikke ønsker og behov.

Smartness vil også kunne hjælpe dig med rådgivning samt valg og oprettelse af webhotel til din hjemmeside. Her er det f.eks. vigtigt, at webhotellet afspejler CMS systemet, hvilket vi også kan hjælpe med.

hjemmeside-webdesign-responsive design

Responsive design

Eksempel på hjemmeside i responsive webdesign, hvor menuen, billederne og teksterne tilpasser sig de forskellige skærmstørrelser. I vores designs er det muligt at tilpasse skriftstørrelserne manuelt til de forskellige devices, så brugeroplevelsen bliver bedst mulig uanset hvilken skærm, man benytter.

Kontakt os

Kontakt Smartness på tlf. 70 60 28 00, så vi kan komme i gang med jeres hjemmeside-ønsker 

Design-elementer

Smartness kan ligeledes hjælpe med alt fra design af logo, valg af billeder, teksttyper, forside- og undersideopsætninger m.v., så du får en hjemmeside præcis efter dine ønsker.

Alle hjemmesider, som vi designer, er produceret i responsive design, så hjemmesiden tilpasser sig visninger på både mobil, tablet og pc/laptop.

Priser

Vores priser starter fra kr. 4995,- for en hjemmeside med forside samt 1-3 undersider. Kontakt os på tlf. 70 60 28 00 og få et uforpligtende tilbud på netop din kommende hjemmeside

Søgemaskineoptimering

Vi designer med søgemaskineoptimering (SEO) for øje, så hjemmesiden kan komme så godt fra start som overhovedet muligt. Hvis du vælger en hjemmeside med  SEO hos os, sørger vi for, at indholdet er i orden, at der er tekster på billeder, Meta-beskrivelser osv. Det er også muligt at tilkøbe SEO så vi hjælper med hele forløbet fra rank analyse, konkurrentanalyse og linkbuilding. Læs mere om søgemaskineoptimering her

Opstartsmøde – Webdesign

Vi afholder altid et opstartsmøde, inden vi påtager os opgaven, så vi får pejlet os ind på jeres ønsker og ud fra dette kan give en fast pris, så der ikke kommer uheldige overraskelser undervejs. Det er en god idé, at I gør jer nogle overvejelser inden mødet, så vi kan komme hurtigt i gang. Ud fra jeres ønsker og behov giver vi jer en fast pris på opgaven, og herefter går vi i gang med første udkast på et “løst” design. Vi afstemmer undervejs, så I er med i hele processen, indtil den endelige hjemmeside er klar til at lægge ud. Vi glæder os til at hjælpe jer til en fantastisk hjemmeside med webdesign i særklasse. Kontakt os nu på tlf. 70 60 28 00.  

Webdesign, produktion og søgemaskineoptimering

Smartness kan hjælpe dig gennem hele processen fra bestilling af domæne, oprettelse af webhotel og design og produktion af din hjemmeside. Vi kan herudover hjælpe med søgemaskineoptimering (også kaldet SEO), så vi sammen med produktionsdelen hjælper med at få de rigtige titler, beskrivelser og tekster ind på dine sider, så du kommer bedst muligt fra start. Og vi kan efterfølgende hjælpe dig til side 1 placeringer på bl.a. Google på dine vigtigste søgeord, så din hjemmeside bliver fundet, når man søger på nøgleord og sætninger, der er vigtige for din virksomhed.

Kontakt os her

INTERESSERET i AT LÆSE MERE?

Læs mere her om nogle af vores kerneydelser

CRM

Vejen til loyale kunder

FACEBOOK ANNONCERING

Strategi og implementering

SØGEMASKINEOPTIMERING

Bliv synlig med din hjemmeside