Chat with us, powered by LiveChat

Hjemmeside - webdesign

Webdesign med øje for SEO

Hjemmeside – Webdesign

Vi kan hjælpe jer med webdesign, så I får en flot og professionel hjemmeside, udviklet i WordPress eller Umbraco. Begge systemer er open source Content Management systemer (CMS-systemer), hvor du selv let vil kunne opdatere din side, når den først er lavet.

WordPress er lettere at gå til, da der er mange skabeloner tilgængelig, som man kan vælge ud fra, og WordPress vil i langt de fleste tilfælde kunne dække virksomhedens behov for en professionel hjemmeside. Vi vil dog anbefale Umbraco til meget store og komplekse websider.

Smartness vil også kunne hjælpe dig med rådgivning, valg og oprettelse af webhotel til din hjemmeside. Her er det f.eks. vigtigt, at webhotellet afspejler CMS systemet, hvilket vi også kan hjælpe med.

Design

Smartness kan ligeledes hjælpe med alt fra design af logo, valg af billeder, teksttyper, forside- og undersideopsætninger m.v., så du får en hjemmeside præcis efter dine ønsker.

Alle hjemmesider, som vi designer, er produceret i responsive design, så hjemmesiden tilpasser sig visninger på både mobil, tablet og pc/laptop.

Søgemaskineoptimering

Vi designer med søgemaskineoptimering (SEO) for øje, så hjemmesiden kan komme så godt fra start som overhovedet muligt. Hvis du vælger en hjemmeside med  SEO hos os, sørger vi for, at indholdet er i orden, at der er tekster på billeder, Meta-beskrivelser osv.

Webdesign, produktion og søgemaskineoptimering

Smartness kan hjælpe dig gennem hele processen fra bestilling af domæne, oprettelse af webhotel og design og produktion af din hjemmeside. Vi kan herudover hjælpe med søgemaskineoptimering (også kaldet SEO), så vi sammen med produktionsdelen hjælper med at få de rigtige titler, beskrivelser og tekster ind på dine sider, så du kommer bedst muligt fra start. Og vi kan efterfølgende hjælpe dig til side 1 placeringer på bl.a. Google på dine vigtigste søgeord, så din hjemmeside bliver fundet, når man søger på nøgleord og sætninger, der er vigtige for din virksomhed.

Kontakt os her

INTERESSERET i AT LÆSE MERE?

Læs mere her om nogle af vores kerneydelser

CRM

Vejen til loyale kunder

FACEBOOK ANNONCERING

Strategi og implementering

SØGEMASKINEOPTIMERING

Bliv synlig med din hjemmeside