Facebook firmaside

Læs om oprettelse af firmaside

Facebook firmaside

Uanset om du sælger til private eller B2B er det en rigtig god idé at oprette en firmaside på Facebook.

Over 1,6 milliarder mennesker på verdensplan har kontakt med en mindre virksomhed på Facebook. Herudover er der mindst 2 ud af 3 personer, der på ugentlig basis besøger en firmaside.

Det er gratis annoncering, hvor du kan komme tættere på din målgruppe. Og i takt med at du får flere og flere følgere til din side, vil der være større chance for at flere af dine følgere vil dele dine opslag, så du når endnu bredere ud. Herudover har undersøgelser vist, at mange forbrugere tjekker både hjemmeside og Facebook inden et eventuelt køb, hvilket er endnu et incitament til at oprette en firmaside.

Opsætning af en Facebook firmaside

Det er ikke umuligt at oprette en firmaside selv, men det kræver at man er god til blandt andet at skrive tekster og til at tilpasse billeder, da Facebook kræver specifikke billedstørrelser, for at det kommer til at se ordentligt og professionelt ud.  Hvis billedbehandling og hele det online univers ikke er din stærkeste side, hjælper vi gerne med opsætningen.

Vi sørger for at udfylde kontaktoplysninger, historie og andre relevante sektioner. Vi offentliggører naturligvis først siden, når du har godkendt den – kontakt os for at høre mere.

Husk at en Facebook firmaside ikke blot skal oprettes men også vedligeholdes. Hvis du er seriøs, er det vigtigt, at du får mange følgere til din side, og at du lægger en strategi for din firmaside. Lad Smartness hjælpe dig! Kontakt os for at høre mere. Du kan også læse mere her på Facebook’s egen side om firmaside