Facebook

Firmaside og annonceringF

Facebook

Uanset om du sælger til andre firmaer eller til privatpersoner, er det en god idé at oprette en Facebook firmaside. På den måde kan du tiltrække følgere til din siden. Rigtig mange tjekker Facebook, før de vælger at købe. Tilstedeværelse her og på andre sociale medier spiller derfor i dag en vigtig rolle.

Over 1,6 milliarder mennesker på verdensplan har kontakt med en mindre virksomhed på Facebook. Herudover er der mindst 2 ud af 3 personer, der på ugentlig basis besøger en firmaside. 

En firmaside er gratis markedsføring. Dine følgere får dine opslag ud på deres væg under Nyheder. Her fra kan opslaget yderligere deles. Dit opslag kan derfor have en relativt stor rækkevidde.

Smartness kan hjælpe dig med at oprette en Facebook Firmaside. Vi kan hjælpe dig med at uploade billeder i de korrekte størrelser for bedst mulig kvalitet. Herudover kan vi hjælpe dig med at udfylde de forskellige sektioner med dine firmaoplysninger. Vi kan også hjælpe dig med at lave opdateringer på din side. På den måde er der hele tiden nyt spændende indhold. Det er muligt at “booste” dine opslag for at nå ud til en bredere målgruppe. Vi anbefaler samtidig annoncering på Facebook, hvor der er en lang række muligheder for segmentering. Læs mere her om annoncering på Facebook’s egen side. Kontakt os for at høre mere, eller book os her. Du kan også læse mere om Facebook Firmasider og annoncering på de følgende sider.

INTERESSERET?

Kontakt os her eller på
tlf. 93 10 00 05