Online marketing

CRM og digital markedsføring

Online marketing

Online marketing favner bredt, men der, hvor vi virkelig kan hjælpe, er på CRM-området og den digitale markedsføring indenfor webdesign, søgemaskineoptimering, Google Ads og Facebook annoncering, som mange virksomheder desværre ikke har nok fokus på.

Vi kan hjælpe med valg af CRM-system, så det opfylder jeres behov, vi kan hjælpe med integration til jeres mail-system som f.eks. Outlook, og vi kan hjælpe med at få det forankret i virksomheden. Desværre ser man alt for ofte, at et ny-implementeret CRM-system ikke kommer i drift eller ikke bliver brugt hensigtsmæssigt i hele organisationen, og her kan vi hjælpe. For der er ingen tvivl om, at virksomheden kan rykke sig markant, hvis CRM bruges korrekt. Her er det vigtigt at se på hele kunderejsen og de muligheder, I har for kontakt til kunden. CRM-systemet kan således også bruges til e-mail marketing ved masseudsendelser af nyhedsbreve i det omfang, det giver mening, så man har hele historikken på sine kunder. 

Herudover har vi stor erfaring i online marketing indenfor SEO, Google Ads og Sociale medier som feks. Facebook annoncering, så vi kan hjælpe din virksomhed med at blive synlig på nettet. Vi tager jer igennem hele processen fra strategi til implementering, så vi i fællesskab kan levere den bedste løsning for synlighed på nettet til lavest mulige omkostninger for netop jeres virksomhed.

Læs mere om de forskellige områder på de følgende sider, eller kontakt os idag for at høre mere om vores kompetenceområder.

Fra strategi til implementering ved brug af sociale medier

Strategimøde om online marketing, herunder Facebook opslag og Facebook annoncering
løn regnskab bogføring
implementering og produktion af annoncer til sociale medier

Strategi

Vi lægger sammen en strategi med budget for en optimal indsats på de mest relevante sociale medier. 

Planlægning og opsætning

Vi planlægger, ud fra målgrupperne, hvornår annoncerne skal vises og opsætter annoncekonti med tracking.

Implementering

Vi sørger for produktion af annoncer, og vi sørger for at annoncerne eksekveres ud fra den aftalte plan.