Oprettelse af domæne og webhotel

Oprettelse af domæne og webhotel

I forbindelse med oprettelse af dit firma, skal du få oprettet et domænenavn og webhotel, hvis du ønsker at få en hjemmeside til dit firma. Stort set alle vælger i dag at have en hjemmeside. Dette giver også rigtig god mening, da langt størstedelen af forbrugerne vælger at tjekke hjemmesiden, inden de beslutter sig for køb. Dette gælder også, selvom man ikke kan købe på hjemmesiden.

Du bør anskaffe domænenavnet samtidig med oprettelsen af dit firma. Hvis du vælger at vente, kan du risikere, at navnet er taget i brug  af en anden i mellemtiden. Klik her for at læse om, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med køb af domæne.

Du kan købe dit domæne hos en del forskellige hostingfirmaer. Du kan også lade Smartness stå for hele processen. Lige fra anskaffelse af domænenavn, opsætning af mail til produktion af hjemmeside. Hvis du selv vil stå for det, er det vigtigt, at du forinden finder ud af, hvilket CMS-system du vil anvende til hjemmesiden. Et CMS-system bruges til at producere og vedligeholde en hjemmeside. Det er dog forskelligt, hvilke systemkrav de forskellige CMS-systemer har. Læs mere her om hjemmeside og webdesign.

Eller kontakt Smartness for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.