Google Adwords

Google Adwords

Med Google Adwords kan du blive vist øverst i søgeresultaterne på Google som en annonce. Når du søger efter noget på Google, er de øverste links som regel markeret, hvor der står "Annonce" ved dem. Dette er links til virksomheder, der betaler for annoncering via Google Adwords. Du betaler kun, når der er nogle, der klikker ind på din hjemmeside, eller når der foretages et køb i din webshop. Det er muligt at opsætte et budget pr. dag og måned, således at du hele tiden har styr på, hvor meget du bruger.

Du kan opsætte dine kampagner selv, eller du kan lade Smartness hjælpe dig. Vi opsætter altid flere kampagner på samme søgeord og termer, således at vi sikrer, at den kampagne der virker bedst, vises. Herudover kan vi hjælpe med udvælgelse af søgeord, budgivning på dine søgeord, negative søgeord (så du ikke betaler for søgeord, der ikke giver mening for din virksomhed), optimering til mobilvisning, re-marketing kampagner og meget andet. Smartness sikrer at du ikke bruger unødigt mange penge på dine Adwords kampagner.  


Kom godt i gang med Google Adwords

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig godt i gang med Google Adwords. Vi kan oprette og vedligeholde dine kampagner, og vi sørger naturligvis for, at du kun betaler det, du har afsat i dit budget

Kontakt os her
;