Facebook

Facebook

Uanset om du sælger til andre firmaer eller til privatpersoner, er det en rigtig god idé at oprette en firmaside på Facebook og tiltrække følgere til siden. Rigtig mange tjekker Facebook siden før de vælger at købe, så Facebook og andre sociale medier spiller i dag en vigtig rolle.

Herudover er det gratis markedsføring, hvor dine følgere får dine opslag ud på deres væg under Nyheder, hvorfra opslaget yderligere kan deles, så dit opslag kan have en relativt stor rækkevidde.

Smartness kan hjælpe dig med at oprette en Facebook Firmaside, vi kan hjælpe dig med at uploade billeder i de korrekte størrelser for bedst mulig kvalitet, og vi kan hjælpe dig med at udfylde de forskellige sektioner med dine firmaoplysninger. Herudover kan vi hjælpe dig med at lave opdateringer på din side, og vi kan hjælpe dig, hvis du vil i gang med at "booste" dine opslag for at nå ud til en bredere målgruppe eller i gang med Facebook Annoncering. Kontakt os for at høre mere, eller book os her. Du kan også læse mere om Facebook Firmasider og Facebook annoncering på de følgende sider. 

;