Oprettelse af domæne og webhotel

Oprettelse af domæne og webhotel

I forbindelse med oprettelse af dit firma, skal du købe et domænenavn og webhotel, hvis du ønsker at få en hjemmeside til dit firma. Stort set alle vælger i dag at have en hjemmeside, og det giver også rigtig god mening, da langt størstedelen af forbrugerne vælger at tjekke hjemmesiden, inden de beslutter sig for køb, også selvom man ikke kan købe på hjemmesiden.

Du bør købe domænenavnet samtidig med oprettelsen af dit firma, da du ellers risikerer, at navnet er købt af en anden i mellemtiden. Klik her for at læse om, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med køb af domæne.

Du kan købe dit domæne hos en del forskellige hostingfirmaer. Et hostingfirma tilbyder hosting af hjemmesider m.v. - hosting vil sige, at man får et eksternt firma til at stå for driften af virksomhedens IT. Det kan være enkelte dele som f.eks. blot en hjemmeside, her er det enkelt at få hosting, og hosting af webside kaldes også et webhotel. Det kan også være andre større eller mindre IT-systemer, man vælger at få hosted. Vi kan anbefale UnoEuro.dk som hostingfirma til din hjemmeside. UnoEuro er meget billige, hvor du kan få et webhotel for under 10 kr. om måneden, men til gengæld kan du ikke få telefonsupport men support via kontaktformular på deres hjemmeside, så der kan være lidt ventetid, før man får svar. Wannafind.dk kan også anbefales - de er dyrere men til gengæld har de telefonsupport.

Når webhotellet er oprettet, vil du få online adgang til dit eget administrationsmodul, hvortil du kan uploade filer, administrere domænenavne, opsætte din mail m.v.

Uanset hvilket hosting-firma du vælger, skal du have produceret en hjemmeside. Hvis du ikke kan gøre det selv, kan Smartness hjælpe med dette, men der er selvfølgelig også mange andre webdesignere og webudviklere, der kan klare opgaven.

Læs mere om produktion og webdesign af hjemmeside her eller kontakt Smartness for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig videre.

;