Hjemmeside - Webdesign

Hjemmeside - Webdesign

Vi kan hjælpe dig med produktion af en flot og professionel hjemmeside, udviklet i WordPress eller Umbraco. Begge systemer er gratis open source Content Management systemer (CMS-systemer), hvor du selv let vil kunne opdatere din hjemmeside, når den først er lavet.

WordPress er lettere at gå til, da der er mange skabeloner tilgængelig, som man kan vælge ud fra, og WordPress vil i langt de fleste tilfælde kunne dække virksomhedens behov for en professionel hjemmeside. Vi vil dog anbefale Umbraco til store og mere komplekse websider.

Smartness vil også kunne hjælpe dig med rådgivning, valg og oprettelse af webhotel til din hjemmeside. Her er det f.eks. vigtigt, at webhotellet afspejler CMS systemet, hvilket vi også kan hjælpe med. 

Smartness kan ligeledes hjælpe med alt fra design af logo, valg af billeder, teksttyper, forside- og undersideopsætninger m.v., så du får en hjemmeside præcis efter dine ønsker.


Hjemmeside - design, produktion og søgemaskineoptimering

Smartness kan hjælpe dig gennem hele processen fra bestilling af domæne, oprettelse af webhotel og design og produktion af din hjemmeside. Vi kan herudover hjælpe med søgemaskineoptimering (også kaldet SEO), så vi sammen med produktionsdelen hjælper med at få de rigtige titler, beskrivelser og tekster ind på dine sider, så du kommer bedst muligt fra start. Og vi kan efterfølgende hjælpe dig til side 1 placeringer på bl.a. Google på dine vigtigste søgeord, så din hjemmeside bliver fundet, når man søger på nøgleord og sætninger, der er vigtige for din virksomhed.

;